28 Temmuz 2008 Pazartesi

satanizm nedir

Satanizm, şeytanı kutsal bir varlık olarak yücelten ve ona tapmayı emreden din. Bazı akımlarında tanrının ya da şeytanın varlığına inanılmaz ancak şeytani değerler yüceltilir.

Satanist akımlar başlıca iki grupta incelenebilir: Laveyan Satanizm ve Teistik Satanizm. Bunun dışında Antik Mısır tanrılarından Set'e atfen oluşturulmuş Setianizm'de zaman zaman Satanizm'e dahil edilse de Set Tapınağı din adamları bu iddiaları reddeder. Satanist olup olmadığı tartışmalı olan bir başka grupta Yezidilerdir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

http://hanifgundem.blogspot.com/2009/02/istanbul-vadisinde-satanizm-olu-kadinin.html

lam selam

Geçtigimiz gunlerde bir hastanede korkunc bir olay yasandi.Alınan bilgiye göre, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması teşhisi ile Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi esnasında hayatını kaybeden 8 çocuk annesi Nahide Sal'ın (48) yakınları, cenazeyi almak üzere hastaneye gitti. İddiaya göre, hastane morgunda cenazeye son kez bakmak isteyen yakınları, Sal'ın bir kolunun (BU KOL sol koldur lütfen okumaya devam edelim ) dirsekten itibaren olmadığını fark etti. Bunun üzerine aile, hastane yetkililerinden bilgi istedi. Bir türlü bilgi alamadıklarını öne süren aile, konuyu yargıya taşıdı.

KOCAELİ BÜROKRASİSİNİN TEPESİNE KADAR SIÇRAYAN SATANİZM MİKROBU hastanelere de sizmis demek

Polise intikal ettirilen olayın ardından hastane morgunda inceleme yapıldı. Yapılan incelemelerde, morg camının tornavida ile açıldığı tespit edildi. Şikayet üzerine olay yerine gelen Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, olay yerinden parmak izi aldı. Aile, hastane yönetimi hakkında da suç duyurusunda bulundu.

YÜZÜK VEYA BİLEZİK ÇALMAK İSTERSEN KOLU SİYİRİP ALİRSİN.KOLU kesmnin geregi yoktur.

ancak amac baska .New Acropolis gibi satanist siyonist tarikatlarda kadin sol kolu buyu calismalarinda kullanilir.Avuc icine mastarbasyon yapilir menili el yakilir kulleri muska/talisman yaPİMİNDA kullanilir

HDCF UYESI milli mutabakat hukumetinin saglik bakani adayi habip umit sayin (umit emre) hocamizin satanist cinayet tespitleri:

MORG' yazıyor
"Sol bacakta, yüzeyde yeni kesilmiş iki tane pentagram, yani beş kollu yıldız şekli var. Uyluk kemiğinin üstü ile altında bulunuyor. Bunlar da şeytanın işareti olarak biliniyor. Yine sol bacakta, haç işareti bulunan eski bir kesik var. Hemen altında, intihardan önce vücuduna ters olarak kazınmış 'MORG' yazısı tespit edilmiş. En önemli noktalardan birisi de bulunan kesik sayılarının 3, 7 ve 13 gibi asal sayılardan oluşması. Örneğin sağ kolda 3 adet sıyrık, sağ el bileğinde 7 kesik, sol el bileğinde 3 adet kesik görülüyor. Bu sayıların toplamı, 13 sayısına denk geliyor. 13 sayısı da satanistler için anlamı olan kutsal bir sayıdır. Bu sayılar büyü yapmak için, büyü hesapları için kullanılır." Bu arada Lara Falay'ın zaman zaman "Morgain" (NOT:ASLI ; FATA MORGANA DIR ) takma adını kullandığı da öğrenildi.

SATANİST VAFTİZİ:

http://www.sataninturkey.net/content/satanic-baptism-vaftiz

Ebeveyin/Ebeveyinler(cocuga):Umuyoruz onun seytani gorkeminde,Lord Satan ve cehennemin guclerinin ona gulumsemesini,ve onu yasamı boyunca izlemesini,ona SOL EL YOLU(LEFT HAND PATH)'nda kılavuzluk etmesini
Yuksek rahip/rahibe :seytanın adından ve cehennemın guclerınden once,bız kabul edıyoruz senı (cocugun adı) seytanın soyuna.
Orda bulunanlar:SELAMLAR SEYTAN!!

Adsız dedi ki...

http://hanifgundem.blogspot.com/2009/02/yeni-yuksektepe-ve-kocaeli-sebekesi.html

yeni yuksektepe ve kocaeli sebekesi
Selam selam

yeni yuksektepe orgutu izmit komutani olan ertan s. ne ile geciniyor ?? Yahudi sirketi nestle de calistigi soylenen ertan s.: 400 lira tutan kirayi hangi maasla oduyor ?? Genc yasta emekli oldugunu soyleyen citir komutan P:.b kimlerle gorusuyoor ?? KOCAELİ Valiligin altindaki tunellerde neler yapiliyor ?? il ozel idareye isci olarak girip valilige memur olarak yerlesip yan gelip yatanlar kim ??

Emel ve nilufer isimli kadinlarin kocaeli valigiyle ilsikisi ne nasil dukkan actilar ????jigalo ve USAK olarak kullanilan makam soferleri ...

http://haber262.com/2009/index.php?option=com_content&view=article&id=6286:ayn-fotoraf-karesinde-ilkeli-bir-vali-ve-dolandrc-medya-patronu&catid=57:volkan-yueksel&Itemid=186

BU linkteki zat valinin capkinlik arkadasi mi ???

1970'lerde Avrupa'ya yayılan, bugün dünya genelinde üye sayısı 20 binlere ulaşan bir organizasyon "New Acropolis". Türkçe'si şöyle: New-yeni, acro-yüksek, polis-şehir! İsim Yunanca kökenli ve Atina'daki Akropolis'ten geliyor; yani Atina'da, Antik-Yunan dünyasının en ünlü mimarlık yapıtlarından birinin yükseldiği tepeden!

Honduras'tan Macaristan'a, İspanya'dan Hindistan'a 42 ülkede faaliyet gösteren "New Acropolis" de kendini aynı Yeni Yüksektepe'de olduğu gibi bir "felsefe okulu" olarak tanımlıyor. Oysa 1995'ten beri Fransa'da tarikatlar listesinde yer alıyorÜstelik 1997'de Belçika Parlamentosu tarafından da "tarikat" ilan edilmiş. İtalya'daysa adları "milenyum" tarikatları arasında geçiyor. 18 Aralık 1999 tarihli İngiliz The Guardian gazetesinde "Satanistler Papa'yı tehdit ediyor" başlıklı bir haberde de New Acropolis'ten bahsediliyor! Gazete 2000 yılı yaklaşırken İtalya'nın Papa'ya gelen tehditlerle alarma geçtiğini duyuruyor. Habere göre saldırıda bulunmasından korkulan ve "Milenyum Tarikatları" olarak tanımlanan iki grup bulunuyor: Satanist olduğu bilinen "Beelzebub" ve "New Acropolis"!

new acropolis ya da diğer adıyla nouvelle acropole ya da türkiye'de ki adıyla yeni yüksektepe'nin tarikat olarak tescil edilmesinden sonra bu ülkelerde bu ve bunun gibi tarikatlarla ilgili yazılarla daha sık karşılaşılmakta.Asagida fransiz istihbaratina DGSE FRANSIZ GIZLI SERVISI sunulan tarikatlar raporu var:


tarikat nedir ?

sorusunu yazısına başlık olarak vermiş ve açıklamış;

tarikat sözcüğünü kökenbilimsel olarak incelediğimizde;"büyük bir dinin bölüntülerinden biri olarak açıklayabiliriz.
ama günümüz dünyasında tarikat denilince;

"bir fikrin veya ideolojinin sahibinin ya da gurusunun çevresinde örgütlenmiş,zihinsel ve mental yönlendirmeler,dürtüklemeler,manipülasyonlar üzerine kurulmuş kapalı bir grup yapısı faaliyetleri" anlaşılmaktadır.

diye bir giriş yaptıktan sonra bu tarikatlardan new acropolis'in hiyerarşik yani ast-üst yani en yukarıdan en aşağıya doğru, yönetenler, üyeler,yönetilmek istenenler arasındaki görev dağılımını,

görev piramidi'ni şu şekilde açıklıyor; acropoliten piramit:(yeni yüksektepe piramidi) piramidin en üstünde dünya guru'ları olarak gördükleri jal yani jorge angel livraga rizzi var (hiyerarşik rütbelere göre mistik kademelerin adları)

jal (jorge angel livraga rizzi) tarikatın kurucusu ve dünya komutanı.

atma: ulusal,ülkesel yönetici.

buddhi:yöneticiler

manas:ulusal sekreter (ulusal yazman)

(ayrıca "milli konsey" dedikleri oluşum ise atma,buddhi ve manas 'dan oluşmakta.Tuncay GUNEY in ulusal birlik konseyi dedigi olusumda MERNIS projesini yapan prof i.d ve hukukcu akadamisyen y. ailesi var,satranc rakiplerimiz bunlar.selcuk okmen de projede mernis icine TROJAN yazdi )

kama-mana: merkez müdürü

linga:ulusal sekreter (ulusal yazman) ve bölgesel sekreter(bölgesel yazman)

prana:katılımcı üye

stula:taban üye

tarikatlar arsında sıaralanan nouvelle acropole'den yani new acropolis'den,
bu kez de, polisin ,ordunun ,devlet kurumlarının,dev teknoloji şirketlerinin içine kadar sızmış olan ve eski yunan felsefesinden yola çıktığını iddia eden neo nazi eğilimli bir tarikat olarak söz edilmekte.


iyiniyetli naif belçika` esnafına dağıttıkları ve dükkanlarına astırdıkları afişlerinde felsefe kursu vereceklerinden söz ettiklerini, aslında bunların mürit toplamak için faaliyetlerde bulunmak amacıyla bu afişlerini esnafa ricada bulunarak astırdıklarından söz ediliyor ve tarikatın yarı gizli yapısından söz ediliyor.aynı bültende diğer tarikatlar ve bazı eylemlerinden de liste halinde ve hangi ülkelerde faaliyet gösterdikleri ülke bayraklarıyla ifade edilerek gösteriliyor.

IZMIT ESNAFI dikkat et !!


"kendini tanı",

"felsefe kursu",

"doğudan ve batıdan bilgelik"

yazan,afişlerden belçika'nın başkenti brüksel'de yayınlanan bir gazete ise ,

bruxelle-"kendini tanı" : "dikkat tarikat?" başlığıyla,

afişin fotoğrafını da vererek,söz konusu tarikat ve faaliyetlerinden söz etmekte.


tarikatlar ve yeni inanışlar" başlıklı araştırmada ise,
bu tarikat'ın propaganda yöntemlerinden "propagande" başlığı altında şöyle sözediliyor;

"en önemli,öncelikli konu olan propaganda,tanıtım,yapılırken,başlangıçta,ne yeni yüksektepe ne de onun simgeleri hakkında çok fazla ısrarcı gözükmemeye çabalayarak, derneği sadece "özel kültürel bir enstitü" imiş gibi göstermeye çalışarak,
henüz işin başında,olası bir üye'yi" kaçırmamak için çok dikkatli bir biçimde davranılmalı"
bu tip bir propaganda çok dikkatli bir biçimde karma,melez olmalıdır.

propaganda,tanıtım, yapılırken insanlara "hayatlarını değiştirmek" için davet edildiklerini anlamalarına izin vermeyecek biçimde,kişisel bir tutarlılıkta,güleryüzlü ve sevimli olunmalıdır.

ynı yazının bölümlerinden biri olan "örgütlenme" (organisation) başlığı altında ise ;

örtülü ve çok sıkı bir askeri örgütlenme'ye sahip örgütün başında,örgüt dışında "genel müdür" olarak söz edilen "dünya komutanı" diye niteledikleri livraga bulunmaktadır.
onunda mühürlerin muhafızı olarak bilinen bir yardımcısı,onun da altında "kıtasal komutan",ondan sonra "merkez komutanları" ardından "ulusal sekreterler" gelmektedir.
örgüt dışındaki iletişimde ise yaşanılan ülkenin geleneklerine ters düşmeyecek biçimde en uygun adlandırmalar seçilir.

genel merkez lima'dadır.

livraga genellikle madrid' de ikamet eder.

herhangi bir ülkedeki ulusal örgütlenmede ise,örgüt yapısı;
merkez komutanı
ve onun denetiminde bir konsey ve 4 sekreterya'dan oluşur.
bunlara ek olarak;
"güvenlik birlikleri" cs ,"kadın birlikleri", "çalışma birlikleri", "öğretmen ve eğitici birlikleri" vardır.
ülke komutanı altında ise şube şefleri bulunmaktadır.

örgütün genel yapısında ise iki organizma dikkati çekiyor;

istihbarat servisi ve güvenlik birlikleri

istihbarat servisi örgütlenme içersinde ve dışarıya karşı güvenlik birliğine destekte bulunuyor.
güvenlik birliklerine gelince,kendi bültenlerinde gayet açık bir biçimde şöyle diyorlar;
"henüz imparatorluk roma'sının fedaileri ve ya napolyon'un ordusu olmaktan uzağız fakat herbirimiz onun tohumlarıyız. ve bir gün biz güvenlik fedaileri büyük bir kuvvet,büyük bir ordu olacağız"

yine bu web sitesinde, fransa'daki 10/11/1982 tarihli paris mahkemeleri kayıtlarından alınmış araştırma yazısına göre;
söz konusu tarikat ya da örgüt,yahudi düşmanlığı dışında açık bir faşizm ideolojisi takınmaktadır.hemen hemen herşey açıkça adolf hitler'in öğretilerinden esinlenmiştir.

öyleki,başlangıçta hitler'i korumakla görevli olan siyah üniformaları ve acımasızlıkları ile tanınan hitler'in ss birliklerinin kopyası olan ve benzer bir göreve soyunmuş olan yeni yüksektepe'nin güvenlik birlikleri cs de tek tip siyah üniforma giymektedirler. (turkiyede adi GEA dir )


çalışma birkleri ise tek tip kahverengi üniformalar giymekte ve de çalışma sırasında hitlerin benzer çalışma birliklerinin yaptığı gibi çalışırken söyledikleri KRAFT DURCH FREUDE marşını söylemektedirler.


kadın birlikleri ise tek tip lacivert üniforma giyip onlarda hamasi savaş marşları söylerler.
amblem olarak livraga'ya ait zümrütlerle bezeli som altın'dan bir balta imgesini kullanmaktadırlar.

NAZI'ler gibi sağ elleriyle nazilein yaptığı selamlaşmanın aynısını bunlar da yapmaktadır.
ayrıca livraga tarafından kaleme alınmış yöneticinin el kitabı adlı kitabın girişinde de
livraga;
"bu el kitabı ne dışarıdaki insanlar için yazılmıştır ne de yönetici olmayan üyelerimiz için yazılmıştır bu el kitabı yanlızca yöneticiler içindir ve dışarıdan kişilerin ve sıradan üyelerin okuması ise gereksiz ve tarikat için tehlikelidir."
diye belirterek,

yeni yüksektepe'nin propaganda çalışmalarının çok önemli olduğunun altını ısrarla çizmekte ve yeni yüksektepenin gerçek amaçlarının gizlenmesine büyük çaba gösterilmesinin ise özenle altını çizmektedir.
"yeni yüksektepe tehlikeli ilişkiler" basliginda tarikatın belçika'da duvarlara astığı afişin bir resmi ve de siyah üniformaları ile tanınmış güvenlik birliklerinin (cs) bir iç yayını olan 1977 tarihli bir kitapçıkta nazi selamı ya da romalı selamı veren bir kişinin "bayraklarını selamlarken" elle çizilmiş resmi görülmektedir.
sayfanın en altında ise belçika parlementosunun tarikatla ilgili karar özeti bulunmaktadır.

aşağıdaki isviçre kökenli web sayfasının en sonundaki açıklamalardan ise kendisine ünvan olarak IMPARATOR da dedirten arjantinli jal'ın 1991 deki ölümünün ardından onun tahtına geçen ispanyol eşi delia guzman'ın da tarikat tarafından imparatoriçe ünvanı ile anıldığını öğreniyoruz.